Affinity Pro™ koristiti se za izdajanje iz jedne ili obje* dojke istodobno, a ima dvije različite faze koje oponašaju dječje sisanje. U fazi 1 ritam usisavanja je brži, kako bi se potaknulo mlijeko da se otpusti i poteče. Potom slijedi faza 2 – sporije, dublje sisanje koje osigurava najveći dotok mlijeka.

lansinoh-rucna-pumpaLansinoh ručna pumpa za izdajanje je prenosiva i praktična pumpa za povremeno korištenje kod kuće ili na putu.

Mlijeko dojilje dragocjena je tekućina. Ono je spoj najbolje moguće prehrane i vitaminima, bjelančevina i imunoloških agensa koji pomažu djeci pri rastu i razvoju, te ih štitite od zaraza. Stoga, za to mlijeko valja osigurati i najbolji način čuvanja.

Lansinoh® Therapearl 3u1 terapija za prsa može uvelike pomoći pri ublažavanju problema koji se pojavljuju kod dojenja. Therapearl može se koristiti topao ili hladan, a posebno je oblikovan tako da se postavi oko pumpe za izdajanje, za poticanje bržeg protoka mlijeka.

Lansinoh jastučići za jednokratnu uporabu iznimno su tanki i super-upijajući. Neprimjetni su ispod odjeće.

Lansinoh HPA® Lanolin krema nanesena na bolne bradavice osigurava vlažnost okoline i cijeljenje rane (ragade). To znači da se stvara vlažna barijera, time koža zadobiva vlažnost što ubrzava ozdravljenje (cijeljenje) bez stvaranja naslaga i krasta.